dijous, 20 de setembre del 2007

Benvinguts!!!

Aviat, dia 23 de Setembre de 2007, vuit persones anirem de viatge a Japó.

Alguns ens coneixem de fa anys, d'altres des de fa ben poc, però tots tenim moltes ganes d'anar-hi i passar-ho molt bé, descobrint el país.

Per uns és un somni fet realitat, i per altres un viatge turístic a un país llunyà i desconegut, però tots compartim moltes il·lusións i esperances posades en aquest viatge.

Els qui hi anam som: Aina, Alfonso (Furufu), Toni (Raiden), Antonio, Vicente Pare, Vicente Fill, Xim, i Jo mateix (en Víctor :) )

Intentaré penjar cada dia lo que anem fent, i les fotos que pugui, però ja vorem, no sé si tendré forces per fer-ho després de caminar tot lo día!

De moment cadascú s'està fent les maletes, peque ja falta poquet. Per part meva necessit un poc de roba (que hauré de cercar als armaris dels meus germans) i anar a la farmacia a fer-me amb un munt de medicaments, per si de cas (sembla que allà no venen medicaments a estrangers fàcilment).

Avui no me trob molt bé, tenc com mal de panxa, però esper que s'espassi perque tenc moltes coses a fer (i amés després me diuen que soc "el pupas" ¬_¬).

Fins aviat, vos mantindré informats :D

I gràcies per llegir això ;)

Víctor