diumenge, 30 de setembre del 2007

Dia lliure, i excursió per Shinjuku&Harajuku amb Aichan

Avui s'ha posat a ploure i hem decidit deixar el dia lliure, perque no és pla passejar per Tokyo amb l'aigua que queia. Per tant uns han decidit quedar-se a l'hotel, mentres que n'Aina i jo hem decidit anar a passejar tranquilament per Shinjuku i Harajuku.

Hem arribat a Shinjuku, un districte ple de grans edificis, i hem vist l'edifici del govern de Japó. És un gratacels enorme de dues torres. Per casualitat hem passat per davall, on feien una mena de festa i ens han convidat a uns pastissets molt bons i a tè verd. També hem pogut presenciar la cerimonia del tè, sembla que feien una competició o una cosa així. Han estat realment molt amables, ens han posat a primera fila i ens han oferit molt de tè!

Després hem anat a Harajuku, un districte on van els adolescents els diumenges a passejar, i es fan concerts, etc. El problema era que ploguent no hi havia gran cosa, però així i tot hem pogut veure molta gent i moltes tendes. És una zona famosa per tenir una moda molt rara, i on apareixen noves tendencies.

Finalment hem dinat d'una hamburguesa Terkiyaki i hem tornat cap a l'hotel, on ens hem quedat a descansar un poc, que ja feia falta.

Fins aviat!!!