dissabte, 29 de setembre del 2007

Kawagoe i karaoke amb Tomo&Etsuko&Friends

Ahir varem anar a Kawagoe, un poble a les afores de Tokyo que és famós per tenir cases d'estil antic. Li diuen "Koedo" (petit Edo) per aquesta raó. La veritat es que va estar molt be, varem visitar les Kura o cases-magatzem, que son unes antigues cases de color completament negre, molt curioses.

Després dins Kawagoe varem visitar el campanari, l'únic de Japó, i el temple Kitain, també molt maco i amb una reserva natural al costat, molt verd i realment preciós.

L'horabaixa varem quedar amb en Tomo-san i na Etsuko per Shimokitagawa, dos amics d'en Xim i n'Aina, que mos varen convidar a sopar, i després varem anar al Karaoke, al qual varem convidar-los noltros.

Ho varem passar molt be al Karaoke, els japonesos tornen bojos allà, s'amollen molt. I amés se varen portar tan be amb noltros, son molt atents i parlaven anglès perfectament. Els hi va agradar molt com varem cantar!

Després varem anar a dormir però era molt tard... ara plou i no sabem que farem, perque voliem anar al centre de Tokyo però amb aquest temps... ja vorem.

Fins aviat!