divendres, 28 de setembre del 2007

Kamakura

Hem partit avui matí cap a Kamakura, un poble que va ser capital de Japó fa uns 800 anys.

Està a les afores, i hem hagut de viatjar una hora en tren per arribar-hi.

Un cop allà ha resultat que feia una calor molt forta i molt de sol, osigui que ho hem passat un poc malament però ha valgut la pena. És un lloc molt verd i molt acollidor, molt diferent de Tokyo.

Hem anat a veure el Buda gegant, i hem passejat per allà fent fotos. A continuació hem anat a un temple proper molt maco, on tenen uns jardins realment preciosos i moltes escultures d'una deitat dedicada als nins morts i malalts, a qui ells fan ofrenes. Teniem unes vistes de la costa fantàstiques des d'allà.

Després hem anat a la platja per veure el mar al manco, ja que no duiem banyadors i de totes maneres feien moltes ones. Ens hem banyat els peus al pacífic i després hem cercat un lloc per dinar, perque teniem molta gana i ja haviem caminat moltes hores.

Hem acabat a un petit restaurant on hem dinat molt be, sobretot els que han demanat Katsudon Setto, que és un menú de katsudon. Jo he menjat udon, que també era bo.

Finalment hem anat a l'estació i hem visitat el temple que hi ha molt aprop. Ha resultat un temple molt maco, molt ample amb molta vegetació i molts estanys. I també mosquits.

Després hem tornat a l'hotel, i cadascú ha fet un poc la seva. Ara hem sopat i anam a dormir. Jo, no puc més.

Fins aviat!