dimecres, 26 de setembre del 2007

Yokohama

Avui matí hem anat a Yokohama, al barri Xinès. Hem tardat bastant, i hem caminat unes dues hores per Yokohama i pel barri. Se tracta d'un barri on, evidentment, tots els negocis son "xinesos", hi viuen molts inmigrants d'aquest país. Sobretot hi ha molts petits restaurants i llocs on comprar menjar xinès. Amés hem presenciat un entrenament d'uns nins fent educació física, fent carreres de relleus i castells humans, i hem rigut molt perque son molt graciosos els nins japonesos.

Després hem visitat el Museu del Ramen de Yokohama, on erem els únics guiris d'allà. Es un museu dedicat als fideus ramen japonesos. La primera planta és una tenda, mentres que després hi ha un soterrani increible decorat com el Japó dels anys 50'. Cada parada del soterrani té un tipus de ràmen diferent. N'Alfonso n'ha menjat 2 bols grans, i n'Antonio 3!!! Casi rebenta el pobre.

A continuació hem anat a Minato Mirai que és un port amb edificis futuristes de Yokohama. Hem pujat a la Landmark Tower, l'edifici més alt de japó amb 276 metres d'altura. Hem passejat pel centre comercial i desrprés hem pujat amb l'ascensor més ràpid de Japó fins al mirador del pis 69, on hi ha unes vistes realment impresionants de Yohohama i Tokyo, que no es veu on acaba.

A continuació ens hem separat, i noltros hem anat a l'estació de Tokyo a menjar "katsudon" (porc arrebossat amb arròs) que és el menjar ràpid d'aquí juntament amb molts altres plats.

Ara hem tornat a l'hotel, i esteim destrossats... esper que demà que és diua lliure poguem descansar un poquet per agafar forces.

Oyasumi nasai (bona nit)!i fins aviat!