dimarts, 25 de setembre del 2007

Tokyo Dome, Koishikawa Korakuen, Temple Sensoji i Asakusa

Fotos, fotos (sashin sashin!!!) http://picasaweb.google.es/relaxkumasan/

Avui hem anat en primer lloc al jardí botànic de Tokyo, just al centre de la ciutat. Se diu Koishikawa Korakuen, d'estil japonès clàssic, realment preciós però ple de mosquits tigre. Hem acabat tots plens de picades, i fan mooolt de mal, be, realment com es de Palma però son més agressius i ses picades fan més mal al principi, i també piquen moltes més vegades!

Després hem passat pel Tokyo Dome que és el camp de baseball de Tokyo, i té un centre comercial molt xulo per on hem passejat i hem comprat. També tenia un recreatiu on hem jugat amb maquinetes molt estranyes però realment adictives! Hem dinat de ramen (fideus amb brou) a un restaurant d'allà realment curiós. Era molt picant, però hi havia gana, i ha estat molt bo.

A continuació hem anat cap a Asakusa i hem visitat el temple Sansoji, dedicat a la deessa Kannon. Hem passejat per la zona, on hi ha uns carrers comercials plens de tendes tradicionals amb moltissim menjar i souvenirs per guiris i no tan guiris. Quan mos hem cansat i s'ha acostat l'hora de sopar hem tornat a l'hotel on qualcuns hem pres un bany a l'onsen (banys tradicionals japonesos) i despres hem gastat els vals que teniem de sopar gratis a l'hotel i hem sopat al restaurant d'abaix gratis, de menú japonès. Molt bo!!!

Demà anam a Yokohama, que és una ciutat-barri de Tokyo, ja vos contaré. Fins aviat!