dimecres, 3 d’octubre del 2007

Hiroshima i Miyajima

Hem anat en tren fins a Hiroshima, un bon viatge de dues hores i pico en tren.

Després hem agafat tren fins al port i hem agafat el ferry que duu fins a Miyajima, una illa al port de Hiroshima on hi ha uns temples molt interessants, i una toori dins l'aigua (una porta a un temple japonès).

Hem visitat el lloc, el temple que hi ha allà, i n'Alfonso i jo hem visitat un temple zen i una pagoda que els altres no han volgut visitar perque havien de pujar escales.

A Miyajima hi ha molts cèrvols que se deixen tocar i els hi pots fer fotos fàcilment, però si te despistes te roben el menjar!

Després hem tornat a dinar a Hiroshima, al centre comercial de l'estació. Hem menjat Okonomiyaki, i mos hem posat fins adalt perque era molt de menjar, potser per això no tenc gana encara.

A continuació hem agafat el tranvia fins al A-Bomb memorial park (crec que se diu així), que és on va caure la bomba nuclear de Hiroshima a 1945. Hem visitat el A-Bomb dome (l'unic edifici que va quedar un poc dret) i el monument commemoratiu.

Finalment hem tornat cap a Kyoto, i cadascun ha anat pel seu costat. Jo he cercat un poc de roba però tot lo de la zona de l'estació és roba de dona! (N'Aina s'ha posat molt contenta).

Ara anirem a dormir, que esteim molt cansats... i demà toca Nara.

Fins aviat!