dimarts, 2 d’octubre del 2007

Visita als temples de Kyoto Nord

Avui tocava visitar temples de Kyoto, i n'hem visitat molts!!!

En primer lloc hem visitat un temple anomenat Ninnaji, un antic palau imperial convertit en temple. Hem pagat una entrada i hem pogut visitar les habitacions i contemplar el jardí amb grava rastrillada estil zen. Era realment molt maco.

Després hem visitat el Ryoanji, on només hem entrat n'Aina i jo perque els altres han decidit que no volien pagar. Ha valgut la pena perque era molt maco, té un gran llac central amb un mirador i un jardí de pedra estil zen realment preciós, i molt tranquil. Llàstima que no hem pogut estar allà una estona, però hem pogut treure fotos.

Després hem visitat el Kitano Tenman-gu, un temple ple d'escultures de vaques, molt curiós i que ni tansols surt a les guies turístiques.

A continuació hem anat a dinar un poc desesperats, perque tot era car i hi havia pocs restaurants per la zona, i hem menjat menjar japonès a una especie de franquícia.

Finalment hem visitat el Kinkakuji, un temple zen molt maco forrat d'or sobre un llac. Hem comprat amulets per allà i hem visitat els jardins dels voltants, que eren preciosos.

Com que quedava temps hem intentat visitar un castell de Kyoto, Nijo Castle, però era tancat i hem decidit deixar-ho per un altre dia.

Hem anat a l'estació a sopar, i noltros hem menjat Okonomiyaki i Takoyaki, realment molt bo :)

Per acabar agafat el bus de les 8 per tornar a l'hotel i ara partirem a dormir.

Demà toca Hiroshima, Miyajima i poca cosa més.

Fins demà!!! ;)