divendres, 12 d’octubre del 2007

Nikko

Aquest matí ens hem llevat prest per anar a Nikko, un poblet famós pels seus temples budistes sintoistes dedicats a Tokugawa Ieasu (Shogun de japó al periode Edo).

Hem partit sobre les 8 per allà, sobre una hora de camí i a continuació autobús fins als temples, tot i que no eren molt alluny. Després hem comprat una entrada combinada que ens permetia accedir als cinc temples.

En primer lloc hem visitat un jardí molt maco a les afores del complexe, amb uns peixos enormes. Després ens hem separat i hem visitat els temples per l'ordre que ens deia el ticket. Eren molt decorats, molt d'or i relleus pertot arreu, per representar la riquesa del clan Tokugawa.

Finalment ens hem reunit a l'estació d'autobusos, després de baixar a peu des dels temples fins al poble per carretera, i hem partit un altre pic cap a Tokyo.

Ara som a l'hotel i segurament ens quedarem descansant, que ja toca perque no aturam massa darrerament, tots tenim ulleres i necessitam descansar. Amés hem de començar a fer les maletes!

Fins aviat